Portada > Actualitat > Notícies > Crida per guarnir balcons i finestres per Sant Jordi

Crida per guarnir balcons i finestres per Sant Jordi

22/04/2020

Es convida la ciutadania a penjar roses, llibres i dracs i compartir les fotografies amb la resta de la ciutadania a les xarxes socials

Coincidint amb la festivitat de Sant Jordi, el proper dijous dia 23 d’abril es fa una crida a la ciutadania per omplir finestres i balcons de roses, llibres, dracs, prínceps i princeses, cavallers i cavalleresses. Podeu utilitzar roses naturals, teles, paper o qualsevol altre material. Es convida tothom a fer-ne fotografies i compartir-les a les xarxes socials etiquetant @viladepiera.

A més, us oferim la possibilitat de publicar la fotografia a la propera revista municipal si envieu la vostra fotografia amb el vostre nom a l’adreça de correu electrònic (Necessites javascript per veure aquest correu-e).

Arxivat a: Cultura
Roses per Sant Jordi
Crida per Sant Jordi
Crida per Sant Jordi