Portada > Actualitat > Notícies > Suport a les famílies per afrontar els dies de confinament

Suport a les famílies per afrontar els dies de confinament

28/04/2020

S’ofereixen quatre càpsules formatives gratuïtes per ajudar els pares i mares en àmbits com el psicopedagògic, el físic i el de l’alimentació

Des de la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Piera s’han organitzat quatre càpsules formatives gratuïtes que tenen per objectiu orientar i ajudar les famílies per afrontar aquests dies de confinament. 

  • Dijous dia 30 d’abril, a les 18 h: Acompanyament a l’infant en època de Covid-19. La sessió anirà a càrrec d’Ana García i pretén parlar de com afrontar les dificultats amb que es poden trobar les famílies tant durant l’estada a casa com posteriorment, en l’etapa de desconfinament. Les emocions, els vincles o la conciliació familiar són només alguns exemples dels temes que es tractaran. 
  • Dimarts dia 5 de maig, a les 18 h: L’alimentació sana pels fills, és possible i fàcil. En aquesta xerrada l’especialista en alimentació saludable, mestra i mare de família, Astrid Barqué, explicarà de manera pràctica i resumida 5 trucs per fer l’alimentació de casa més saludable. 
  • Dijous dia 7 de maig, a les 18h: Els adolescents i la convivència familiar durant el Covid-19. Amb l’Ana García s’abordarà l’adolescència des d’una perspectiva psicològica, facilitant informació i recomanacions per a poder millorar la convivència i el benestar de la família. 
  • Dimarts dia 12 de maig, a les 18 h: Practicar activitat física amb els petits a casa: idees pràctiques i possibles. L’Astrid Barqué és llicenciada en ciències de l’esport, mestra i mare i en aquesta xerrada explicarà perquè cal donar importància a fer esport en família, i resoldrà com podem fer-ho amb idees pràctiques que es poden dur a termes en el dia a dia. 

Aquestes formacions seran gratuïtes i requereixen d’inscripció prèvia emplenant el següent formulari. Un cop inscrits, rebreu un missatge amb les indicacions a seguir el dia de la formació.

Arxivat a: Educació
Suport a les famílies
Els adolescents i la convivència familiar durant el Covid-19
L'alimentació sana pels fills, és possible i fàcil
Activitat física amb els petits de la casa
Acompanyament a l'infant en època del Covid-19