Portada > Actualitat > Notícies > Proposta per a celebrar l’Aplec de Mas Bonans a casa

Proposta per a celebrar l’Aplec de Mas Bonans a casa

29/04/2020

L’Agrupació Sardanista de Piera convida la ciutadania a enviar vídeos i fotografies del proper dia 1 de maig ballant o escoltant una sardana

El 44è Aplec de Mas Bonans no podrà celebrar aquesta edició com és habitual. L’Agrupació Sardanista de Piera ha fet un comunicat on explica que mai s’havien trobat en la situació d’haver de decidir si s’anul·lava o es posposava l’esdeveniment. En altres ocasions les condicions meteorològiques havien obligat a traslladar l’aplec al pavelló o a Cal Sanahuja, però sempre s’havia celebrat el dia 1 de maig. 

Davant la situació generada per la crisi de la Covid-19, l’Agrupació Sardanista ha decidit mantenir l’aplec com una diada on compartir germanor, vivències, jocs i sardanes, i convida tothom a celebrar aquesta 44a edició el proper divendres dia 1 de maig des de casa, per tal que a la història de l’entitat no hi hagi un buit aquest dia. 

L’Agrupació proposa la ciutadania que enviï escrits, fotografies o petits vídeos on se’ls vegi ballant o escoltant una sardana mentre esmorzen, dinen o surten al balcó. Aquests documents es poden enviar al correu electrònic (Necessites javascript per veure aquest correu-e).

Arxivat a: Cultura
43è Aplec de Mas Bonans