Portada > Actualitat > Notícies > Noves donacions solidàries de comerços locals

Noves donacions solidàries de comerços locals

30/04/2020

La carnisseria L'Obrador de l'Anna cedeix quatre lots de carn diaris per a famílies en situació de vulnerabilitat

El comerç local està mostrant la seva solidaritat amb les persones que tenen dificultats per cobrir les seves necessitats bàsiques durant la crisi sanitària causada per la Covid19. L’establiment L’Obrador de l’Anna ha decidit cedir diàriament quatre lots de carn per a persones que es trobin en una situació vulnerable. Les famílies beneficiàries d’aquests lots són seleccionades des de Serveis Socials, després de garantir que són persones a les quals els manquen recursos.

Aquesta donació s’afegeix a la que va fer fa uns dies el supermercat DIA que va cedir un palet de llet a Càritas.

Arxivat a: Solidaritat
Carnisseria L'Obrador de l'Anna
Carnisseria L'Obrador de l'Anna