Portada > Actualitat > Notícies > La biblioteca proposa noves activitats a les xarxes socials

La biblioteca proposa noves activitats a les xarxes socials

05/05/2020

Durant el mes de maig, l’equipament ofereix propostes en línia com sessions de contes, trobades dels clubs de lectura i xerrades sobre els efectes de la Covid-19

La Biblioteca de Piera continua tancada al públic però, des de l’inici de l’estat d’alarma, no ha deixat de proposar activitats als seus usuaris i usuàries a traves de les xarxes socials. Durant aquest mes de maig, els pierencs i pierenques podran participar en la bibliolliga, un concurs de preguntes a Instagram sobre temes relacionats amb la biblioteca, la cultura i el municipi. També a través d’aquesta xarxa social s’ofereixen petits contes. Avui mateix, dimarts dia 5 de maig, a les 12 hores, un petit conte popular i es convida els nens i nenes a fer un dibuix i enviar-lo per whatsapp al telèfon 608 917 920; el proper divendres, dia 8, el pierenc Ferran Martín oferirà a les 16 h una sessió de contes antics que situen els animals com a protagonistes.

Els clubs de lectura també continuen amb la seva activitat de manera telemàtica, fent trobades virtuals a través de la plataforma Zoom. És el cas del Club de lectura Aventurer, que es trobarà també avui dimarts 5 de maig a les 12 h; i el Club de lectura Fantàstic, que organitza una reunió el dijous dia 7 de maig, també a les 12 h.

Altres propostes són les lectures de km. 0, unes trobades setmanals amb autors i autores locals de Piera amb l’objectiu de difondre la seva obra. Dimecres dia 6 de maig, a les 19 hores, podreu compartir una estona a través d’Instagram amb la Gemma Pujol.

Finalment, dijous dia 7, a les 19.30 h,  es posarà en marxa un cicle de tres xerrades amb la psicòloga pierenca Àstrid Llorens en les quals es parlarà dels efectes psicològics del confinament derivat de la crisi sanitària de la Covid-19.

Per a més informació, es pot contactar per whatsapp amb la biblioteca o enviar un correu electrònic a l’adreça (Necessites javascript per veure aquest correu-e). Podeu seguir a la Biblioteca de Piera a @bibliopiera i https://www.facebook.com/bibliotecapiera.

Arxivat a: Cultura
Biblioteca de Piera