Portada > Actualitat > Notícies > Finalitza un curs en línia al centre d’acollida Castell de Fang

Finalitza un curs en línia al centre d’acollida Castell de Fang

07/05/2020

El dilluns 4 de maig es va celebrar la darrera sessió d’aquesta formació sobre coneixement de la societat catalana i el seu marc jurídic

El Servei de primera acollida del Consell Comarcal de l’Anoia va dur a terme, el passat dilluns dia 4 de maig, la darrera sessió en línia del curs d’acollida sobre coneixement de la societat catalana i el seu marc jurídic. La formació, de 15 hores de durada,  s’ha adreçat a una desena de joves migrats sols que resideixen al centre d’acollida Castell de Fang, ubicat al municipi de Piera. Aquesta actuació forma part de les accions formatives que s’ofereixen a les persones immigrades nouvingudes a la comarca.

La sessió va comptar amb la col·laboració de l’equip de professionals del Centre d’Acollida Castell de Fang, el dinamitzador cívic del Consell Comarcal, així com de l’Ajuntament de Piera, qui ha cedit part del material necessari per poder impartir la formació. Els joves es van mostrat atents i van aprofitar per resoldre dubtes en relació als continguts impartits per la tècnica d’acollida.

L’objectiu del curs era contribuir a la millora de la seva autonomia, a una major comprensió de la societat en la que viuen i a l’exercici d’ una ciutadania activa i responsable.

Arxivat a: Educació
Curs coneixement de la societat catalana al Castell de Fang