Portada > Actualitat > Notícies > La preinscripció escolar es farà del 13 al 22 de maig

La preinscripció escolar es farà del 13 al 22 de maig

07/05/2020

Les famílies que hagin de formalitzar la sol·licitud per a l’educació infantil, primària i ESO podran fer-ho de forma telemàtica o presencial amb cita prèvia

A partir del dia 13 de maig i fins el 22 del mateix mes es podrà dur a terme la preinscripció escolar per als ensenyaments de primer i segon cicle d’educació infantil, primària i educació secundària obligatòria (ESO). Aquest any, com a prevenció davant el coronavirus, el Departament d’Ensenyament promou la preinscripció telemàtica. El tràmit es podrà fer en línia a través del portal preinscripcio.gencat.cat. No caldrà, doncs, presentar la sol·licitud en paper, que serà substituïda pel formulari telemàtic, i la documentació s’haurà de fer arribar al centre -fotografiada o escanejada- mitjançant un correu electrònic.

Amb l’objectiu de garantir l’equitat, s’han reservat uns dies, del 19 al 22 de maig, per tal que puguin formalitzar la sol·licitud de forma presencial aquelles famílies que no disposin dels mitjans per a dur a terme el procediment telemàtic. Per a fer-ho, caldrà demanar cita prèvia al centre que les famílies hagin escollit en primera opció, trucant per telèfon o a través d’internet. En aquests casos, caldrà consultar el web del centre per informar-se sobre com poder dur a terme el tràmit amb total garantia de salut i seguretat.

La preinscripció per als ensenyaments postobligatoris serà del 27 de maig al 3 de juny en el cas de batxillerat; del 2 al 8 de juny els cicles de grau mitjà d’FP i d'arts plàstiques i disseny; i del 10 al 17 de juny, en el cas dels cicles de grau superior d’FP i d'arts plàstiques i disseny. 

Arxivat a: Educació
Nen a escola