Portada > Actualitat > Notícies > Noves propostes de la biblioteca a través d’Instagram

Noves propostes de la biblioteca a través d’Instagram

11/05/2020

Contes infantils, clubs de lectura, trobades amb autors locals i xerrades per a gestionar les emocions són només algunes de les activitats d’aquesta setmana

La Biblioteca de Piera segueix oferint activitats diverses a traves de les seves xarxes socials. Aquesta setmana no faltaran, per exemple, contes per als infants, clubs de lectura i xerrades per ajudar les famílies a passar millor el confinament. La primera proposta s’oferirà dimarts, dia 12 de maig, a les 12 hores, i serà l’explicació en 5 minuts del conte de La captuxeta vermella. Posteriorment, es convidarà els nens i nenes a fer un dibuix i enviar-lo a través de whatsapp.

Els clubs de lectura també tornaran aquesta setmana. El mateix dimarts 12 a les 12 hores es trobaran les persones usuàries del club de lectura infantil ‘Aventurer’ a través de la plataforma Zoom; dijous 14, també a les 12 h, ho farà el club de lectura ‘Fantàstic’.

El dimecres dia 13, a les 19 hores, els pierencs i pierenques podran gaudir de les lectures de Km.0, unes trobades setmanals amb autors i autores locals que es duen a terme amb l’objectiu de contribuir a difondre la seva obra. En aquesta ocasió serà en Lluís Ardèvol Julià el que ens parlarà a través d’Instagram del seu ‘Catàleg dels gegants centenaris de Catalunya’.  Dijous, la biblioteca oferirà un vídeo amb la recomanació d’un àlbum il·lustrat que es podrà veure a través d’Instagram i de Facebook.

El mateix dijous s’oferirà a les 19.30 hores, també a través d’Instagram, la segona xerrada d’un cicle amb la psicòloga pierenca Àstrid Llorens dedicat a donar pautes a les persones assistents per poder gestionar millor els pensaments i les emocions negatives que sovint es generen en una situació com la que estem vivint actualment. Divendres serà el torn del millor regal del món, una sessió de contes que s’iniciarà a les 16 hores i que anirà a càrrec de la pierenca Imma Pujol.

Finalment, recordeu que durant tot el mes de maig, els pierencs i pierenques poden participar en la bibliolliga, un concurs de preguntes a Instagram sobre temes relacionats amb la biblioteca, la cultura i el municipi.

Per a més informació, es pot contactar per whatsapp amb la biblioteca o enviar un correu electrònic a l’adreça (Necessites javascript per veure aquest correu-e). Podeu seguir a la Biblioteca de Piera a @bibliopiera i https://www.facebook.com/bibliotecapiera.

Arxivat a: Cultura
Taller infantil