Portada > Actualitat > Notícies > Ajuts supramunicipals per pal·liar els efectes de la Covid-19

Ajuts supramunicipals per pal·liar els efectes de la Covid-19

13/05/2020

El web d’empresa i ocupació ofereix un recull de totes les subvencions que l’Estat i la Generalitat ofereixen a empreses, autònoms i persones desocupades

L’Ajuntament de Piera continua treballant amb la voluntat de donar suport a totes aquelles persones que estan patint els efectes de la crisi sanitària i econòmica provocada per l’aparició del coronavirus. A través del web www.empresaiocupaciopiera.cat, es pot consultar la informació sobre els ajuts i subvencions supramunicipals que poden ser d’interès per a persones desocupades, autònomes i empreses. Estat i Generalitat han posat en marxa diferents línies d’ajuts destinades, entre d’altres, a comerços que no han pogut obrir o han vist reduïts els seus ingressos durant l’estat d’alarma, o a veïns i veïnes que han perdut la feina o s’han vist afectats per Expedients de Regulació Temporal d’Ocupació (ERTO).

Pla de xoc per a l’ocupació per la crisi sanitària de la Covid-19

Subsidi extraordinari per a persones empleades de la llar

Subsidi excepcional per fi de contracte temporal

Prestació extraordinària per a l'adquisició de productes d'alimentació, farmàcia i altres subministraments bàsics

Ajuts del consorci de comerç, artesania i moda de Catalunya

Ajuts per a les persones treballadores autònomes

Recordeu que a través del web www.empresaiocupaciopiera.cat trobareu també informació sobre els serveis que ofereix el consistori pierenc a persones en situació d’atur, emprenedores i empreses. Per a més informació, podeu contactar amb el Centre de Serveis La Bòbila a través del telèfon 93 776 00 76 o a través del correu electrònic (Necessites javascript per veure aquest correu-e).

Arxivat a: Empresa i ocupació
Nou web Empresa i Ocupació