Portada > Actualitat > Notícies > Engega un directori d’empreses i establiments de la vila

Engega un directori d’empreses i establiments de la vila

15/05/2020

El nou web pretén fomentar el comerç de proximitat i posar a l’abast de la ciutadania tota l’oferta comercial de la vila

L’Ajuntament de Piera ha activat un nou web municipal on es pot trobar informació relacionada amb els comerços de la vila. El portal https://comerc.viladepiera.cat/ està adaptat per a accedir-hi a través del telèfon mòbil i ofereix un directori en el qual es pot consultar quin tipus de comerços hi ha a la vila, quins productes o serveis ofereixen, si tenen o no botiga en línia o si fan repartiment a domicili. Actualment, inclou una cinquantena d’establiments locals que apareixen localitzats en un mapa i que també es poden trobar fent ús del cercador. 

Des del consistori es convida totes les empreses i comerços de Piera a donar-se d’alta en aquest portal i incorporar-se a aquesta guia, que pretén posar a l’abast dels veïns i veïnes tota la oferta comercial de la vila. Per a fer-ho, només cal que emplenin el formulari que trobaran prement en l’opció ‘Alta empresa’ ubicada en la capçalera del web. Només cal afegir les dades que es considerin adients, explicar els productes i serveis que s’ofereixen i, si es vol, una foto o logotip de l’establiment. 

Aquesta és només una de les mesures que s’han posat en marxa des de l’Ajuntament de Piera amb la voluntat de fomentar el comerç de proximitat i donar suport als petits negocis que s’han vist afectats per la crisi sanitària provocada per la COVID-19. El consistori també treballa en la convocatòria d’una línia d’ajuts per a minimitzar la disminució dels ingressos de les empreses i comerços locals durant l’estat d’alarma.

 

Arxivat a: Comerç
Directori de comerços i empreses de la vila