Portada > Actualitat > Notícies > Portes obertes virtuals a l’escola bressol municipal

Portes obertes virtuals a l’escola bressol municipal

19/05/2020

El centre vol donar a conèixer el seu projecte educatiu i les seves instal·lacions coincidint amb el període de preinscripció escolar

L’Escola Bressol Municipal el Gall Mullat, de Piera, ha elaborat un vídeo per donar a conèixer a les famílies les seves instal·lacions, el seu equip docent i el projecte educatiu del centre. Aquestes portes obertes virtuals s’han fet coincidir amb el període de preinscripció escolar que, recordem, romandrà obert fins al proper 22 de maig.

Podeu accedir al vídeo a través d’aquest enllaç.

Per a més informació i consultes, podeu visitar també el web del centre.

Aquest any, com a prevenció davant el coronavirus, el Departament d’Ensenyament promou la preinscripció telemàtica. El tràmit es pot fer en línia a través del portal preinscripcio.gencat.cat. Amb l’objectiu de garantir l’equitat, s’han reservat uns dies, del 19 al 22 de maig, per tal que puguin formalitzar la sol·licitud de forma presencial amb cita prèvia aquelles famílies que no disposin dels mitjans per a dur a terme el procediment telemàtic.

La preinscripció per als ensenyaments postobligatoris serà del 27 de maig al 3 de juny en el cas de batxillerat; del 2 al 8 de juny els cicles de grau mitjà d’FP i d'arts plàstiques i disseny; i del 10 al 17 de juny, en el cas dels cicles de grau superior d’FP i d'arts plàstiques i disseny. 

Arxivat a: Educació
Escola bressol gall mullat