Portada > Actualitat > Notícies > L’agenda virtual de la Biblioteca de Piera

L’agenda virtual de la Biblioteca de Piera

25/05/2020

L’equipament continua tancat i ofereix activitats en línia com sessions de contes, trobades dels clubs de lectura i xerrades sobre temes d’interès

Des de l’inici de l’estat d’alarma, la Biblioteca de Piera no ha deixat de proposar activitats als seus usuaris i usuàries a traves de les xarxes socials. Aquesta setmana no faltaran, per exemple, els contes explicats en 5 minuts a través d’Instagram. Dimarts dia 26 de maig, a les 12 hores, els infants podran escoltar la història Els tres porquets i el llop i, posteriorment, fer un dibuix i enviar-lo a través de whatsapp.

Els clubs de lectura també tornaran aquesta setmana. El mateix dimarts 26 a les 12 hores es trobaran les persones usuàries del club de lectura infantil ‘Aventurer’, destinat a nens i nenes de 3r i 4t de primària, a través de la plataforma Zoom; dijous 28, també a les 12 h, ho farà el club de lectura ‘Fantàstic’ per a infants de 5è i 6è de primària. Per a participar en els clubs de lectura cal inscripció prèvia al telèfon 608 917 920.

El mateix dijous, a les 18 hores, coincidint amb el Dia internacional de la consciència menstrual, la biblioteca oferirà a través d’Instagram l’activitat El dret a l’educació menstrual, que anirà a càrrec d’Agnès Font Ribas. Durant la sessió es parlarà de tot allò mai explicat sobre la menstruació com, per exemple, el per què les dones són cícliques, i es parlarà del dret saber i triar com viure el cicle menstrual. Divendres 29, a les 16 hores, serà el torn d’una sessió de contes amb la pierenca Laura Santiago.

Finalment, recordeu que durant tot el mes de maig, els pierencs i pierenques poden participar en la bibliolliga, un concurs de preguntes a Instagram sobre temes relacionats amb la biblioteca, la cultura i el municipi. Per a més informació, es pot contactar per whatsapp amb la biblioteca o enviar un correu electrònic a l’adreça (Necessites javascript per veure aquest correu-e). Podeu seguir a la Biblioteca de Piera a @bibliopiera i https://www.facebook.com/bibliotecapiera.

Arxivat a: Cultura
Biblioteca de Piera