Portada > Actualitat > Notícies > Nova edició del Mercat de la Fruita Dolça

Nova edició del Mercat de la Fruita Dolça

10/06/2020

Des del diumenge 14 de juny, s'han tornat a instal·lar les parades davant del CAP amb la intenció de promocionar la fruita de temporada

Des de mitjan mes de juny que es va posar en marxa una nova edició del Mercat de la Fruita Dolça de Piera, que s’oferirà tots els diumenges d’estiu, fins a mitjans del mes de setembre. Les parades s'han ubicat, com cada any, a l’avinguda Carretera d’Igualada, davant del Centre d’Atenció Primària (CAP). El mercat roman obert de 9 a 14 hores.

Les persones visitants poden adquirir en les diferents parades fruites de temporada com ara el préssec autòcton de la Fortesa, amb denominació d’origen Penedès, un producte conreat a les vinyes dels pagesos pierencs i amb un alt valor qualitatiu des d’un punt de vista tant aromàtic com gustatiu.

Seguint les indicacions de les autoritats sanitàries, s’han previst algunes mesures de seguretat i es demana a la ciutadania que compleixi amb les indicacions establertes com mantenir la distància entre persones i fer ús de les mascaretes.

Arxivat a: Promoció econòmica
Mercat de la Fruita Dolça

Arxius adjunts