Portada > Actualitat > Notícies > Piera no obrirà l’escola bressol municipal fins al mes de setembre

Piera no obrirà l’escola bressol municipal fins al mes de setembre

16/06/2020

L’Ajuntament descarta tornar a oferir el servei aquest curs perquè considera que no es pot garantir la seguretat sanitària dels infants i els docents

Tot i que la Generalitat ha autoritzat a obrir les escoles bressol en la fase 2 sota responsabilitat municipal, l’Ajuntament de Piera ha decidit no reprendre el servei aquest curs per a preservar la salut dels infants, famílies i docents del centre. El consistori s’uneix així a altres municipis que han renunciat a l’obertura de les escoles bressol perquè consideren que amb les condicions actuals no es poden garantir les mesures decretades per les autoritats sanitàries pel que fa a l’adequació dels espais, el distanciament social i la higiene, aspectes claus tenint en compte la vulnerabilitat de l’alumnat. Així mateix, els municipis que han optat per la no obertura creuen que la situació no permet continuar amb el model educatiu actual i els criteris pedagògics que el fonamenten i que l’horari establert pel Departament d’Educació no ajuda als pares i mares que segueixen sense poder conciliar la seva vida laboral i familiar. Des de l’Ajuntament de Piera continuen treballant per a garantir que el centre es pugui obrir el proper mes de setembre.

D'altra banda, l'escola bressol La Tortuga sí que ha obert les seves portes amb un ràtio d'alumnes molt menor de l'habitual i seguint les indicacions sanitàries per a preservar la salut dels infants, les famílies i els treballadors i treballadores del centre. 

Arxivat a: Educació
Escola bressol municipal El Gall Mullat