Portada > Actualitat > Notícies > Obert el termini per accedir a les beques esportives

Obert el termini per accedir a les beques esportives

01/07/2020

Les famílies interessades tenen temps per a presentar la sol·licitud i la documentació necessària fins al proper 29 de juliol

L’Ajuntament de Piera té previst destinar un màxim de 12.000 euros a una nova convocatòria d’ajuts per a les famílies amb dificultats econòmiques que tinguin fills i filles que hagin realitzat activitats esportives durant la temporada 2019-2020. Els infants i joves que es beneficiïn d’aquestes beques han de tenir entre els 3 anys i la majoria d’edat i han d’estar empadronades a la vila. Les activitats esportives subvencionades han de realitzar-se en entitats degudament registrades al municipi. 

L’objectiu és afavorir la pràctica esportiva a la vila i treballar per a la integració i la prevenció del risc d’exclusió social. L’esport és una eina per a millorar la convivència i promoure valors positius com el respecte, l’autocontrol, l’autoestima o la superació. 

La documentació requerida i el formulari de sol·licitud s’hauran de presentar al registre general de l’Ajuntament de Piera. La data límit per a fer-ho serà el dia 29 de juliol.

Arxivat a: Esports
Esports

Arxius adjunts