Portada > Actualitat > Notícies > Bon inici del cicle de concerts A l’Estiu, Música en Viu

Bon inici del cicle de concerts A l’Estiu, Música en Viu

06/07/2020

El grup Made in Black va ser l’encarregat d’obrir aquest esdeveniment que es va celebrar amb diverses mesures de seguretat per a fer front a la Covid 19

L’Ajuntament valora de forma molt positiva l’inici del cicle de concerts A l'Estiu Música en Viu (MEV'2020). Tot i que les circumstàncies actuals feien dubtar de quina seria l’assistència del públic, es va omplir l’aforament limitat al Gall Mullat, la nova ubicació escollida per a celebrar el certamen. La regidora de Cultura, Anna Pallerols, va donar la benvinguda al públic i al grup encarregat d'engegar aquesta edició, Made in Black, un trio que va oferir un repertori de música basat en la música negra i els estils pop, soul, funk, swing i blues. El concert va agradar molt i es va establir una molt bona sintonia entre els artistes i les persones assistents.

Aquest primer concert es va fer amb totes les mesures de seguretat per a fer front a la Covid-19, amb aforament limitat, un control a l'accés de presa de temperatura i del número del DNI i distància de seguretat entre cadires.

Divendres vinent serà el torn de The Hanfris Quartet, un grup vocal masculí que promet oferir un concert d'alta qualitat tècnica i interpretativa. Recordem que l'entrada serà gratuïta.

Arxivat a: Cultura i espectacles
Made in black - MEV 2020
Made in black - MEV 2020
Made in black - MEV 2020
Made in black - MEV 2020
Made in black - MEV 2020
Made in black - MEV 2020
Made in black - MEV 2020

Arxius adjunts