Portada > Actualitat > Notícies > S’obre el termini per optar a diferents borses de treball municipals

S’obre el termini per optar a diferents borses de treball municipals

28/07/2020

Les persones interessades en participar en el procés de selecció tenen temps per a presentar una instància fins al dia 10 d’agost

L’Ajuntament de Piera treballa en la creació de diverses borses de treball que permetin cobrir les necessitats temporals del consistori, possibles vacants o substitucions de personal. La convocatòria per optar als diferents processos de selecció s’ha publicat avui dimarts 28 de juliol. Es crearà una borsa per a operaris de brigada, per a auxiliars administratius laborals, per a auxiliars administratius funcionaris, per a administratius i per a agutzils.

- Presentació de sol·licituds: 10 dies hàbils a comptar des de l'endemà de la publicació de la l'anunci al DOGC. El termini finalitzarà el dia 10 d'agost, inclòs.

- Forma de presentació d'instàncies: les persones interessades hauran d’omplir la instància normalitzada que s'adjunta per a cada tipologia de borsa, i annexar la documentació requerida al fer la instància genèrica. És preferent que la presentació d'instàncies sigui telemàticament, mitjançant certificat digital o idCAT mòbil. En cas de fer-ho presencialment caldrà demanar cita prèvia en horari de 9 a 14 hores.

Es preveu que les proves per superar el procés de selecció es desenvolupin durant el mes d'octubre.

Arxivat a: Empresa i ocupació
Ocupació

Arxius adjunts