Portada > Actualitat > Notícies > Nou curs d’alfabetització a partir del 15 de setembre

Nou curs d’alfabetització a partir del 15 de setembre

24/08/2020

La necessitat d’adaptar-se a les mesures derivades de la COVID-19 ha fet endarrerir una setmana l’inici de les classes presencials

El proper 15 de setembre començaran les classes d’un nou curs d’alfabetització destinat a persones estrangeres que no saben llegir ni escriure en la seva llengua d’origen o bé que desconeixen l’alfabet llatí. Es tracta, majoritàriament, de persones nouvingudes a la vila que són ateses pel servei de primera acollida. 

Ateses les dificultats que suposa aquest any la realització de cursos presencials, l’organització ha decidit iniciar les classes el dia 15 de setembre i no una setmana abans, com estava previst. Aquest marge de temps ha de permetre configurar els grups segons les ràtios establertes i adaptar els espais per poder aplicar totes les mesures de seguretat necessàries per a minimitzar el risc de contagis de la COVID-19.

Per a més informació sobre el curs, cal contactar amb el Centre de Serveis La Bòbila (av. Carretera d’Igualada, 2).

Arxivat a: Educació
Curs d'alfabetització