Portada > Actualitat > Notícies > Membres de la Coral Xicoira participen en un himne contra la por

Membres de la Coral Xicoira participen en un himne contra la por

10/09/2020

L’artista catalana Lali BeGood presentarà el 14 de setembre el seu nou single Estranya Primavera en el qual han participat infants que formen part de l’entitat pierenca

El proper 14 de setembre, l’artista catalana Lali BeGood estrenarà el seu nou single Estranya Primavera que vol convertir-se en un himne contra la por interpretat per infants. El tema vol acompanyar els nens i nenes en l’inici del curs escolar, rebaixar la por existent degut a la situació sanitària i compartir una visió més esperançadora del futur. 

Sis infants són els solistes del single, amb edats que van des dels quatre fins a dotze anys. Tots ells tenen coneixements de cant i alguns formen part de la Coral Xicoira de Piera, dirigida per la Laia Cuadras, qui ha tingut molt a veure en l’elecció dels i les petites intèrprets i protagonistes del videoclip. L’Àneu, el Quim, l’Arnau, l’Ona, l’Anita i la Laura van anar passant per Studio13 a finals d’agost per a gravar les veus i va ser el mateix Quico Tretze l’encarregat de l’enregistrament i la mescla de la peça. 

D’altra banda, les imatges del videoclip s´han rodat en dos espais diferents: una primera part a l’habitació dels infants, on segurament van passar més hores durant els 100 dies de confinament, i una segona part gravada a l’aire lliure.  

El videoclip es podrà veure al canal de Youtube de l’artista.

Arxivat a: Cultura
Videoclip Estranya Primavera de Lali BeGood