Portada > Actualitat > Notícies > L’Aula de Música s’adapta a la nova normalitat

L’Aula de Música s’adapta a la nova normalitat

16/09/2020

El centre va iniciar el curs el passat 14 de setembre amb un nou model educatiu que aposta indistintament per les classes presencials i en línia

Davant la situació actual, marcada per la pandèmia, l’Aula Municipal de Música Maria Escolà i Cases va tornar a obrir les seves portes el passat dilluns amb el lema “Mateixa filosofia, diferents eines: aula 2.0”. El centre ha adaptat el seu model pedagògic convertint-lo en un híbrid que aposta indistintament per la formació presencial i en línia. D’aquesta manera, l’aula vol garantir el nivell qualitatiu i quantitatiu de l’ensenyament que ofereix així com la possibilitat d’aprendre música en qualsevol circumstància. De fet, el nou model permet que l’alumnat pugui fer música a través de qualsevol dispositiu mòbil, ampliant així la seva oferta educativa i permetent, en cas que es vulgui, fer classes de música des de casa.

Les persones interessades en cursar alguns dels estudis que ofereix l’Aula Municipal de Música poden informar-se de manera presencial a Ca la Mestra (carrer de la Plaça, 6) o bé consultant el web www.aulamusicapiera.cat.

El centre compta amb un pla de contingència i reobertura redactat d'acord amb la normativa vigent i garanteix totes les mesures de seguretat establertes. Així mateix, preveu adaptar el protocol de centre de manera continuada atenent a les indicacions de les autoritats sanitàries.

Arxivat a: Educació
Aula de Música