Portada > Actualitat > Notícies > Es reobre la piscina coberta municipal

Es reobre la piscina coberta municipal

17/09/2020

La instal·lació va obrir el 14 de setembre, coincidint amb l’inici del curs escolar, amb noves mesures per garantir la seguretat de les persones usuàries

Un cop finalitzada la temporada d’estiu, la piscina coberta va obrir les seves portes el passat dilluns 14 de setembre. Les instal·lacions romandran obertes en l’horari d’hivern, de dilluns a divendres de 7 a 22.30 h, dissabtes de 8 a 15 h i de 16.30 a 20.30, i diumenges de 8 a 15 h.

Es mantenen algunes restriccions com un aforament limitat al 50 %. Els lavabos i vestidors romandran oberts però es demana a les persones usuàries que evitin al màxim el seu ús. En tot l’equipament es manté l’obligació de portar la mascareta en tot moment, excepte quan es realitzi l’activitat. Així mateix, s’haurà de respectar sempre una distància mínima de 2 metres entre persones. Recordem que, des de l’inici de la pandèmia, el centre no només ha aplicat les mesures de seguretat establertes per les autoritats sanitàries sinó que també ha reforçat els programes de neteja i desinfecció per evitar la propagació de la COVID-19.

Pel que fa a les activitats amb infants i joves previstes durant aquesta temprada, s’han programat aplicant la normativa. Tots els grups d’activitats infantils d’aigua i de terra seran grups de convivència o, com s’anomenen, grups bombolla. Es prioritzaran les activitats a l’aire lliure o en espais oberts i amb ventilació natural. No es permetran les visites o entrades de familiars i les entrades i sortides dels grups s’organitzaran de manera esglaonada.

En cas que algun menor mostri algun símptoma, es seguirà el protocol establert. Els monitors faran la pressa de temperatura i, si és necessari, es realitzarà l’aïllament corresponent i es trucarà als pares o tutors per tal que vinguin a recollir el menor.

Podeu trobar més informació sobre les mesures preventives en l’enllaç adjunt.

Arxivat a: Esport i salut
La Piscina de Piera
Cartell La Piscina de Piera