Portada > Actualitat > Notícies > L’equip sènior del Bàsquet Piera aconsegueix l’ascens

L’equip sènior del Bàsquet Piera aconsegueix l’ascens

25/09/2020

És un fita històrica atès que és la primera vegada en el bàsquet pierenc que un equip sènior aconsegueix un ascens de categoria

El Bàsquet Piera està d’enhorabona. El seu equip sènior ha aconseguit pujar de categoria i jugarà a partir d’ara a Territorial A. L’ascens ha arribat en una situació estranya, condicionats per la crisi de la COVID-19, sense celebracions, aglomeracions, càntics ni aplaudiments, però amb l’alegria individual de cadascú dels jugadors i tècnics que han participat i han fet possible aquesta fita.

Al mes de març es va anul·lar la competició a falta de 2 partits i de la fase final. En aquell moment el Piera era el 4rt classificat desprès de signar una temporada quasi perfecte en un grup en el que hi havia equips tan potents com el Sitges, Martorell, Canyelles, Òdena o Masquefa, entre altres. Les darreres jornades havien de resultar decisives per a les aspiracions del Bàsquet Piera atès que els pierencs havien aconseguit guanyar l’average amb el primer i segon classificat. Sis mesos després s’ha certificat que el Bàsquet Piera, millor 4rt classificat, aconsegueix una de les places d’ascens a  la categoria Territorial A. 

Un equip format per jugadors de casa

Fins a 15 jugadors van arribar a jugar en l’equip sènior l’any passat, la majoria pierencs formats al club o gent de municipis propers. L’entrenador, Fran Castillo, de Masquefa, portava quatre temporades jugant a Piera i cinc entrenant equips de diferents categories. Quan va decidir penjar les bambes, el club li va donar la responsabilitat d’agafar les regnes de l’equip. La seva implicació i la seva passió pel que fa, aconsegueix extreure el màxim de cadascun dels integrants de l’equip. 

Fa uns anys que el club ha experimentat un augment de jugadors a totes les categories, el que ha propiciat que el nivell esportiu vagi en augment. En breu començarà una nova temporada en la que el Bàsquet Piera comptarà amb 13 equips, des d’escola fins a veterans, dels quals nou d’ells seran federats i competiran cada cap de setmana sota el llindar de la Federació Catalana de Basquetbol.

Arxivat a: Esports
Ascens sènior Bàsquet Piera