Portada > Actualitat > Notícies > Toni Bou conquereix un nou títol mundial

Toni Bou conquereix un nou títol mundial

13/10/2020

El pilot pierenc ha sumat el seu 14è campionat a l’aire lliure en la penúltima prova del campionat disputada diumenge a la localitat italiana de Lazzate

Aquest passat diumenge, 11 d’octubre, el pierenc Toni Bou va aconseguir sumar al seu palmarès un nou títol. El pilot de l’equip Montesa Honda es va proclamar campió del món de trial a l’aire lliure a Lazzate, a Itàlia, en la penúltima prova del campionat. Aquest és el 14è títol a l’aire lliure que guanya i el 28è títol mundial.

En la prova disputada dissabte, Toni Bou havia de guanyar i esperar que el segon classificat, Adam Raga, no acabés entre els cinc primers. El seu rival va quedat setè, el seu pitjor resultat de la temporada, donant matemàticament el títol al pilot pierenc. Aquesta temporada, Bou ha aconseguit guanyar cinc de les set proves disputades.

El campió s’ha mostrat molt satisfet per haver pogut aconseguir aquest títol en una temporada estranya amb molts entrenaments i poques carreres a causa de la pandèmia de la COVID-19. Aquest any ha tornat a aconseguir els dos títols, l’indoor i l’outdoor, ampliant així la seva bona ratxa de campionats del món que es va iniciar al 2007.

Arxivat a: Esports
Toni Bou