Portada > Actualitat > Notícies > S'ajornen les proves per optar a les borses de treball municipals

S'ajornen les proves per optar a les borses de treball municipals

19/10/2020

Les dates d'examen es posposen per a més endavant per a garantir el compliment de les mesures decretades per aturar l'increment dels contagis de la COVID-19

L’Ajuntament de Piera informa que es posposen les proves de selecció per optar a les diverses borses de treball. Recordem que la voluntat del consistori és crear una borsa per a operaris de brigada, una per a auxiliars administratius laborals, una altra per a auxiliars administratius funcionaris, i dues més per a administratius i agutzils. Aquestes serviran per cobrir les necessitats temporals del consistori, possibles vacants o substitucions de personal. El motiu de l'ajornament és la voluntat de garantir el compliment de les mesures de seguretat establertes per aturar el creixement de contagis de la COVID-19.   

Podeu ampliar aquesta informació clicant en l'enllaç adjunt

Arxivat a: Empresa i ocupació
Ocupació