Portada > Actualitat > Notícies > Es modifiquen els horaris dels espectacles teatrals

Es modifiquen els horaris dels espectacles teatrals

27/10/2020

El compliment del toc de queda decretat per la Generalitat fa necessari començar les representacions del 44è Concurs de Teatre Amateur a les 19 hores

Les mesures decretades per la Generalitat de Catalunya per aturar el creixement de contagis de la COVID-19, han obligat a modificar els horaris dels espectacles previstos en el marc del 44è Concurs de Teatre Amateur Vila de Piera. A partir d’aquest proper dissabte, les obres començaran a les 19 hores per tal d’acabar abans de les 22 hores i garantir el compliment del toc de queda. El Teatre Foment obrirà les seves portes a les 18.30 hores. L’aforament estarà limitat a 80 persones.

Recordem que el tret de sortida al 44è Concurs de Teatre Amateur Vila de Piera es va donar el passat 3 d’octubre. En totes les representacions que s’han ofert fins ara s’han aplicat les mesures de seguretat derivades de la pandèmia, com la limitació de l’aforament, l’obligatorietat de dur la mascareta i la distància de seguretat entre persones. En les darreres, també es van demanar les dades a les persones assistents i es van assignar els seients per a complir la normativa.

Aquest proper dissabte, dia 31 d’octubre, serà el Grup de Teatre d’Amics de les Arts de Terrassa el que portarà a Piera l’obra Arrels. Durant el mes de novembre, sempre que la situació sanitària ho permeti, passaran també per l’escenari del Teatre Foment el Grup de Teatre Tàndem de Santa Perpètua de la Mogoda, el Grup de Teatre D’aquí i d’allà de Terrassa, La Teatral de Barcelona i la companyia de teatre Quatre x quatre de Granollers.

Arxivat a: Cultura
Teatre Foment

Arxius adjunts