Portada > Actualitat > Notícies > Aquest Nadal, regala música

Aquest Nadal, regala música

07/12/2020

L’Aula Municipal de Música ofereix la possibilitat d’adquirir uns vals del centre que es podran bescanviar per classes presencials o virtuals

Amb la voluntat de fomentar l’aprenentatge musical entre la ciutadania, l’Aula Municipal de Música Maria Escolà i Cases ofereix la possibilitat de regalar música aquest Nadal. Els pierencs i pierenques tindran la possibilitat d’adquirir uns vals regal que es podran bescanviar per classes presencials o en línia. Durant la sessió, un professional de l’aula estarà a disposició de l’alumne per iniciar-lo i endinsar-lo en el món de la música. L’equip docent s’adaptarà a qualsevol nivell d’aprenentatge. Els vals tenen un preu de 16 euros per cada classe de 30 minuts. 

Les persones interessades en accedir a aquests vals regal poden contactar amb l’Aula de Música a través del web www.aulamusicapiera.cat.

Arxivat a: Educació
Aquest Nadal, regala música