Portada > Actualitat > Notícies > Aquest any, viu un Nadal diferent a Piera

Aquest any, viu un Nadal diferent a Piera

10/12/2020

La situació sanitària ha obligat a suspendre alguns actes però també s’han replantejat d’altres amb la voluntat de preservar les tradicions nadalenques

Aquest 2020 viurem un Nadal diferent arreu, i també a Piera. La situació sanitària ha fet replantejar una part important de la programació nadalenca però, tot i així, des del consistori es treballa per garantir que petits i grans puguin gaudir de les festes amb la il·lusió habitual d’aquestes dates. Un dels principals actes que no es podrà celebrar serà la Fira de Nadal. L’Ajuntament, però, ha decidit transformar aquesta iniciativa en una campanya de pacificació del trànsit. Del 14 de desembre al 5 de gener, es podrà passejar pel carrer Sant Cristòfol que romandrà tancat a la circulació de vehicles entre les 17 i les 20.30 h per tal de facilitar que els pierencs i pierenques puguin fer les seves compres de manera còmoda i amb tranquil·litat.

El pessebre vivent, una tradició amb més de 30 anys, no es podrà fer aquest 2020 però s’oferirà diumenge 27 a les 17 h un espectacle familiaral Teatre Foment: Els Pastorets!. Es manté, en canvi, el concert de Sant Esteve al Santuari del Sant Crist amb aforament limitat.

Les limitacions i restriccions derivades de la COVID no permeten organitzar el Saló de la Infància i, per tant, el patge Faruc no podrà venir a visitar-nos aquells dies. Però això no vol dir que no rebi les cartes dels infants de Piera. Als comerços de de la vila, s’han habilitat unes bústies reials per tal que els nens i nenes puguin dipositar les seves cartes. A més, des de les regidories de Cultura i Educació s’està treballant perquè els patges visitin un dia les llars d’infants i les escoles. D’altra banda, el dia 3 de gener, el grup Pedaços oferirà un concert al Santuari del Sant Crist.

Pel que fa a la Cavalcada de Reis, aquest any es transformarà en un espectacle estàtic al Gall Mullat, on els Reis d’Orient arribaran i rebran de les mans de l’Alcalde la clau màgica per poder entregar els regals a totes les cases. Es preveu poder oferir-ho en streaming per tal de que els infants puguin veure-ho i viure-ho des de casa. Aquest espectacle tindrà un aforament limitat. Per poder arribar al màxim número possible d’infants, es faran diferents representacions al llarg de la tarda i vespre. Serà necessari reserva entrada prèviament.

Totes les propostes es faran seguint les mesures de prevenció per evitar la COVID-19.

Arxivat a: Cultura
Llums de Nadal