Portada > Actualitat > Notícies > Reconeixement a dos pierencs en la Festa de l’Esport Català

Reconeixement a dos pierencs en la Festa de l’Esport Català

11/12/2020

La 24a edició d’aquest certamen atorgarà el premi al millor esportista català al pilot Toni Bou per haver aconseguit el seu 28è títol mundial

A finals del mes de gener se celebrarà la 24a Festa de l’Esport Català, que en aquesta edició reconeixerà la trajectòria de dos pierencs de renom. El jurat ha decidit atorgar, entre d’altres, al pilot Toni Bou, el premi al millor esportista català per haver aconseguit 14 campionats del món en categoria indoor i 14 més en categoria outdoor, aconseguint així el rècord de títols mundials que aconsegueix un esportista català.

A la mateixa gala també es farà un reconeixement pòstum al pierenc Josep Lluís Vilaseca, que ens va deixar el passat 14 de novembre. Vilaseca, estretament vinculat a la nostra vila, va ser el 1r Secretari general d’Esports de la Generalitat de Catalunya i una figura clau en l’impuls de l’esport català.

La gala es retransmetrà el proper dia 9 de febrer de 2021.

Arxivat a: Esports
Toni Bou
Josep Lluís Vilaseca