Portada > Actualitat > Notícies > Els Reis d’Orient visitaran Piera el dia 5 de gener

Els Reis d’Orient visitaran Piera el dia 5 de gener

15/12/2020

Aquest any no hi haurà cavalcada però des de la Comissió de Reis amb la col·laboració de l’Ajuntament es treballa per garantir que el màxim nombre d’infants puguin veure a Melcior, Gaspar i Baltasar

Ses Majestats els Reis d’Orient han confirmat la seva visita a Piera el proper dia 5 de gener. La situació actual no permet organitzar la tradicional cavalcada però s’ha previst oferir un espectacle estàtic i àgil per tal que els infants els puguin veure. L’acte complirà amb les mesures de seguretat establertes davant la COVID-19 i serà important seguir les indicacions de les persones organitzadores per evitar cues i aglomeracions.

Hi haurà diferents torns durant la tarda del dia 5 de gener. Es preveu una gran rebuda a Melcior, Gaspar i Baltasar i és per això que des de  Comissió de Reis s’està intentant optimitzar espais i horaris per arribar al màxim nombre d’infants. Així mateix, es preveu poder oferir aquesta arribada de Ses Majestats en streaming per tal de que els nens i nenes puguin viure-ho des de casa. L’organització es reserva el dret a suspendre o modificar l’activitat en qualsevol moment degut a canvis en la normativa establerta pel PROCICAT o per alteracions d’ordre públic.

Es preveu poder fer una reobertura de reserves a finals de mes. La Comissió de Reis s’encarregarà de notificar la data i el mitjà per a realitzar-les.

Patges reials a les escoles

Tots els infants podran lliurar les seves cartes als Reis d’Orient. Ses Majestats han informat que els dies 18 i 21 de desembre han enviat patges reials a totes les escoles i llars d’infants del municipi per tal que els hi facin arribar les missives. Serà una activitat voluntària, que es farà en horari lectiu i destinada a nens i nenes d’educació infantil i de primer cicle de primària. Les cartes s’hauran d’escriure a casa i portar-les a l’escola el dia de la visita reial. Aquesta activitats seguirà les mesures de prevenció establertes com la distància de seguretat, espais airejats, ús obligatori de mascaretes, rentat de mans i manteniment dels grups bombolla.

Arxivat a: Festes
Nadal
Reis de Piera

Arxius adjunts

  • Carta als Reis d'Orient (PDF, 1,08 MB)
    Omple la carta amb els teus millors desitjos per a lliurar-la a Ses Majestats