Portada > Actualitat > Notícies > Nous ajuts per a fomentar la participació en activitats extraescolars

Nous ajuts per a fomentar la participació en activitats extraescolars

16/12/2020

El Consell Comarcal ha obert una convocatòria de subvencions per donar suport a famílies amb nens o nenes que vulguin realitzar activitats de caire artístic i cultural

Amb la voluntat de donar suport a les famílies i fomentar la participació dels infants en activitats extraescolars de caire artístic o cultural, el Consell Comarcal de l’Anoia ha obert una nova línia d’ajuts a la qual té previst destinar 10.000 euros. La finalitat d’aquestes subvencions és garantir que qualsevol infant o jove tingui accés a aquest tipus d’ensenyament, sigui quina sigui la seva situació familiar. Les activitats subvencionades són per al curs 2020-2021 i han de realitzar-se en algun dels municipis de la comarca de l’Anoia. 

Els ajuts podran ser del 50 o el 100 % del cost de l’activitat, fins a un màxim de 350 euros. El percentatge es determinarà en funció de la renda de les famílies o de la seva situació socioeconòmica.  

La presentació de sol·licitud s’ha de fer de manera telemàtica. El termini finalitza el proper 31 de desembre. 

Podeu consultar les bases de la convocatòria en el document adjunt.

Arxivat a: Educació
Activitats artístiques

Arxius adjunts