Portada > Actualitat > Notícies > Activitats infantils per gaudir del Nadal al nucli i als barris

Activitats infantils per gaudir del Nadal al nucli i als barris

21/12/2020

Del 22 al 30 de desembre s’han programat tot un seguit d'activitats a barris, pobles i nucli.

Encara que aquest any no es pot celebrar la Fira de Nadal ni el Saló de la Infància, des de l’Ajuntament de Piera es treballa per a que els infants puguin gaudir de les festes amb altres propostes del seu interès. És per això que, del 22 al 30 de desembre, s’han organitzat tot un seguit d’activitats entre les quals no faltaran tallers i espectacles, que seguiran les mesures de seguretat establertes per evitar contagis de la COVID-19. 

Al nucli urbà, les activitats es faran al carrer Sant Cristòfol, aprofitant que aquest està tallat al trànsit totes les tardes. L’objectiu és dinamitzar la zona amb propostes com la cercavila dels Germans Freak Frac, de la companyia Filigranes; un espectacle de màgia; un taller de construcció de fanalets per a rebre els reis; l’espectacle itinerant La Família Yeti; i una petita cercavila amb la companyia Xarop de Canya. Per a participar en els tallers que es faran al nucli urbà caldrà fer la inscripció el mateix dia, mitja hora abans de l’inici de l’activitat. 

Des del consistori, amb la col·laboració de les associacions veïnals, també s’ha volgut dinamitzar l’activitat als barris i pobles de Piera. En aquest cas, les persones que hi vulguin participar hauran de posar-se en contacte amb l’associació de veïns i veïnes per a formalitzar la inscripció. Hi haurà també espectacles de màgia, tallers de fanalets, un taller de tions i els espectacles de Jordi Tonneti i Xavier Fanné. 

La programació podrà patir variacions en funció de quina sigui la situació sanitària o si l’organització considera que no es compleixen les recomanacions establertes. Es demana a la ciutadania que no segueixi els espectacles itinerants per evitar aglomeracions i està previst que abans de començar els tallers es prengui la temperatura a les persones participants i es rentin les mans amb gel hidroalcohòlic. Podeu consultar tota la programació d’activitats en els documents adjunts.

La Biblioteca de Piera s’afegeix també a la celebració del Nadal. Del 22 de desembre al 10 de gener, les persones usuàries podran visitar l’exposició de figures i diorames del pessebrista pierenc Daniel Alcàntara. 

Arxivat a: Festes
Activitats als pobles i barris de Piera
Activitats al nucli urbà