Portada > Actualitat > Notícies > El Nadal omple els carrers del nucli i els barris de Piera

El Nadal omple els carrers del nucli i els barris de Piera

31/12/2020

Del 22 al 30 de desembre s’han dut a terme propostes diverses destinades al públic infantil que han ajut a dinamitzar la vida social i cultural a tot el municipi

Els carrers de la vila s’han omplert de tallers, espectacles i màgia aquests darrers dies, amb propostes diverses que han tornat a portar la il·lusió i l’alegria als més petits de la casa. Del 22 al 30 de desembre s’han organitzat activitats tant al nucli com als pobles i barris de Piera.

El carrer Sant Cristòfol, aprofitant que a la tarda no hi ha circulació de vehicles, ha acollit cercaviles, un espectacle de màgia, un taller de construcció de fanalets i l’espectacle itinerant La Família Yeti. Les famílies s’han mostrat molt agraïdes per poder recuperar algunes activitats per als infants, tot i la situació sanitària que es viu actualment. Totes les activitats han seguit les mesures sanitàries i de seguretat que marca el protocol de la COVID-19. 

Als pobles i barris també hi ha hagut espectacles de màgia, tallers de fanalets, un taller de tions i els espectacles de Jordi Tonneti i Xavier Fanné. Els veïns i veïnes dels nuclis de Can Claramunt, Can Mussarro, Can Canals/El Portell, Can Mas, El Bedorc, Can Bonastre i Can Martí també s’han mostrat molt contents per haver fet arribar les activitats als barris, una iniciativa que ha evitat desplaçaments i ha permès que els nens i nenes puguin crear vincles amb altres famílies del barri.

Arxivat a: Festes
Nadal a Piera
Nadal a Piera
Nadal a Piera
Nadal a Piera
Nadal a Piera
Nadal a Piera
Nadal a Piera
Nadal a Piera
Nadal a Piera
Nadal a Piera
Nadal a Piera
Nadal a Piera