Portada > Actualitat > Notícies > Fomentant hàbits saludables a les escoles

Fomentant hàbits saludables a les escoles

12/03/2021

A Piera s’han programat una vintena d’activitats entre les quals hi ha tallers i xerrades que es realitzaran des d’ara i fins a finals d’any

La Diputació de Barcelona ofereix suport als Ajuntaments per a millorar la salut de la ciutadania a través d’activitats a les escoles que volen promoure hàbits saludables. Des d’ara i fins a finals d’any, els centres educatius han programat un seguit de tallers i xerrades sobre alimentació, sexualitat, prevenció del consum de tabac i alcohol, benestar emocional, cura del cos i autoprotecció. En total, s’han concedit a l’Ajuntament de Piera un total de vint activitats, divuit de les quals es faran als centres educatius i les altres dues es programaran més endavant i estaran destinades a grups concrets de la població.

Les activitats es realitzaran, prioritàriament, de manera presencial sempre i quan la situació ho permeti i seguint les mesures que dictin en cada moment les autoritats sanitàries. En cas de no ser possible, s’oferiran de manera virtual.

Arxivat a: Educació
Activitat d'educació per a la salut a les escoles
Activitat d'educació per a la salut a les escoles
Activitat d'educació per a la salut a les escoles