Portada > Actualitat > Notícies > Compromís de la Diputació amb el vial que unirà Piera i Els Hostalets

Compromís de la Diputació amb el vial que unirà Piera i Els Hostalets

16/03/2021

L’administració provincial assumirà el lideratge i part del cost del projecte que es preveu desenvolupar durant l’any 2022

La Diputació de Barcelona s’ha compromès amb el vial que ha d’unir el nucli urbà de Piera amb el del municipi dels Hostalets de Pierola. Es tracta d’una via per a vianants que tindrà uns dos quilòmetres de longitud i discorrerà adjunta a la carretera B-2243, de titularitat provincial. Així ho ha manifestat el Diputat i President de l'Àrea d'Infraestructures i Espais Naturals de la Diputació de Barcelona, Pere Pons Vendrell, que ha visitat el municipi veí acompanyat del gerent de l’àrea, Vicenç Izquierdo. La visita ha comptat amb la presència dels alcaldes de Piera, Josep Llopart, i Els Hostalets de Pierola, Gerard Parcerisas, així com d’altres representants i tècnics municipals de les dues administracions locals.

Durant la visita, l’ens provincial s’ha compromès a liderar tècnicament el projecte i l’obra del vial. Així mateix, assumirà part del cost de les obres, que s’estima a l’entorn del mig milió d’euros. El percentatge restant l’assumirien, per parts iguals, els dos ajuntaments implicats. Es treballa amb l’objectiu comú d’iniciar les obres durant l’any 2022.

Arxivat a: Urbanisme
Visita vial Piera-Els Hostalets
Visita vial Piera-Els Hostalets