Portada > Actualitat > Notícies > Piera celebrarà les Festes del Sant Crist

Piera celebrarà les Festes del Sant Crist

31/03/2021

La fira quedarà novament suspesa per la situació sanitària, però es programaran actes culturals al Gall Mullat amb un aforament limitat

La prohibició per part del PROCICAT de celebrar fires comercials impedeix organitzar aquest tipus d’esdeveniments amb garanties per a la seguretat de la ciutadania. És per això que l’Ajuntament ha decidit anul·lar la Fira del Sant Crist. En canvi, sí està previst organitzar diferents actes culturals i estàtics al Gall Mullat per a festejar el Sant Crist que seguiran totes les mesures de prevenció necessàries per evitar la proliferació de la COVID-19. S’hi limitarà l’aforament a un màxim de 250 persones, serà obligatori l’ús de mascareta i es controlarà l’accés amb la presa de temperatura i la creació d’un registre d’usuaris.

Les primeres propostes arribaran el divendres dia 23 d’abril amb una mostra musical de la Marxing Band i la Banda Orquestra de Piera (BOP) de l’Aula Municipal de Música, i un monòleg a càrrec de Jordi Merca. Dissabte dia 24, els pierencs i les pierenques podran assistir a una mostra de dansa a càrrec d’entitats de la vila com  Acadèmia Blue Moon Dansa, Bollywood Piera, Amanecer de Piera, Associació Ballestea, Soles de Andalucia i Sbombats. De cara al vespre, es podrà gaudir d’un concert amb el grup Karaokes Band. Diumenge serà el torn de l’espectacle familiar de titelles Uh! Quin cangueli!,de la companyia Xip Xap. L’acomiadament comptarà amb la participació de la Colla Infantil de Diables de Piera.

El dimecres 28 d’abril, coincidint amb la diada del Sant Crist, se celebrarà l’ofici solemne, a les 11.15 hores, amb la renovació del vot de poble. Es podrà seguir l’acte per Piera TV i Ràdio Piera. Per assistir-hi serà necessari fer una inscripció prèvia enviant un missatge de Whatsapp al telèfon 683 582 034 o bé de manera presencial en els horaris i llocs següents:

  • Dilluns 12 d'abril: de 12 a 13 h, i de 18 a 19 h a la Rectoria de Piera
  • Diumenge 18 d'abril: de 12 a 12.30 h a l’Església de Santa Maria
  • Dilluns 19 d'abril: de 12 a 13 h i de 18 a 19 h a la Rectoria de Piera
  • Diumenge 25 d'abril: de 12 a 12.30 h a l’Església de Santa Maria

La tarda del 28 d’abril es tancarà la programació de les Festes del Sant Crist amb el concert de l’Orquestra Maravella.

Arxivat a: Festes
Sant Crist 2021
Cartell de les Festes del Sant Crist 2021