Portada > Actualitat > Notícies > Suport a les famílies en l’educació dels infants

Suport a les famílies en l’educació dels infants

01/04/2021

Es posa en marxa el cicle Créixer en família que vol orientar i donar eines als pares i mares per exercir la parentalitat de forma positiva

El proper 8 d’abril s’iniciarà el projecte “Créixer en família”. Es tracta d’un cicle de tallers destinat a pares i mares amb infants de 0 a 3 anys que vol donar suport a les famílies en la seva tasca educativa durant el creixement dels fills i filles. Durant les trobades, els pares i mares trobaran un espai en el que reflexionar i intercanviar les seves vivències sobre l’educació dels fills. En tot moment estaran acompanyats per una professional, la Laura Santiago, que els orientarà, reforçarà i donarà eines per exercir la parentalitat de forma positiva. Es preveu que es tractin temes com l’afecte, l’autonomia, l’autoritat, la resolució de conflictes, les responsabilitats en l’àmbit domèstic o el lleure i l’entorn, entre d’altres. 

La situació sanitària ha obligat a adaptar aquesta iniciativa i oferir-la de manera virtual. En total, seran sis sessions que es faran els dies 8, 15 i 22 d’abril i 6, 13 i 20 de maig de 15 a 16.45 hores. La iniciativa no té cap cost per a les famílies però cal fer inscripció prèvia enviant un correu electrònic a l’adreça (Necessites javascript per veure aquest correu-e).

Arxivat a: Educació
Créixer en família
Créixer en família