Portada > Actualitat > Notícies > L’església commemora la Diada del Sant Crist

L’església commemora la Diada del Sant Crist

06/04/2021

El dia 28 d’abril se celebrarà l’ofici solemne en honor al Sant Crist i s’obrirà la capella per a que la ciutadania pugui fer les seves ofrenes que hauran de dipositar al claustre

Amb motiu de les Festes del Sant Crist, el proper 28 d’abril se celebrarà l’ofici solemne en honor al Sant Crist a les 11.15 hores. L’acte, que inclourà la renovació del vot de poble, comptarà amb la presència de l’alcalde de Piera, Josep Llopart. Aquell mateix dia hi haurà eucaristia a les 8, a les 9 i a les 19 hores, a les quals s’hi podrà assistir amb inscripció prèvia. L’Ofici del Sant Crist es podrà seguir per Piera TV i Ràdio Piera.   

Així mateix, la Capella del Sant Crist romandrà oberta de les 10 a les 21 hores. Per tal d'establir un itinerari segur i garantir la seguretat de la ciutadania, l’accés es tancarà durant la celebració de l’eucaristia. Les persones que vulguin fer les seves ofrenes, que hauran de ser ciris, flors o plantes, hauran de dipositar-les al claustre. 

Les persones que vulguin assistir a alguna de les eucaristies hauran de fer la inscripció prèviament i mostrar el mateix dia el tiquet corresponent. Les inscripcions es podran fer enviant un missatge escrit al Whatsapp del telèfon 683 582 034 o de manera presencial en els dies i horaris següents: 

  • Dilluns 12 d'abril: de 12 a 13 h, i de 18 a 19 h a la Rectoria de Piera
  • Diumenge 18 d'abril: de 12 a 12.30 h a l’Església de Santa Maria
  • Dilluns 19 d'abril: de 12 a 13 h i de 18 a 19 h a la Rectoria de Piera
  • Diumenge 25 d'abril: de 12 a 12.30 h a l’Església de Santa Maria 

El Tridum Pasqual se celebrarà diumenge dia 25 d’abril a l’eucaristia de les 11.15 h, dilluns 26 d’abril a les 19 h i dimarts 27 d’abril a les 19 hores, tot celebrant la diada de la Mare de Déu de Montserrat. 

El Santuari del Sant Crist romandrà obert tots els diumenges del mes d’abril de 17 a 20 hores i els diumenges de maig i juny de 17 a 19 hores.

Arxivat a: Festes
Missa del Sant Crist