Portada > Actualitat > Notícies > S’aproven les contribucions especials del carrer del Parc

S’aproven les contribucions especials del carrer del Parc

22/04/2021

El ple municipal va aprovar les quotes que hauran d’aportar els veïns i les veïnes per a l’execució del projecte de condicionament d’aquesta via

Tot a punt per a licitar les obres del carrer del Parc. En el darrer ple municipal es van aprovar les quotes de les contribucions especials que hauran d’abonar les veïnes i els veïns per l’augment de valor que adquiriran els seus immobles un cop realitzades les obres de condicionament del carrer.

El projecte inclou la substitució de les canonades malmeses del clavegueram, l’arranjament de les voreres, l’asfaltatge del carrer i la reposició de l’arbrat. Se’n preveu un cost total de 175.311 euros, que es distribuirà entre el veïnat del carrer tenint en compte el valor cadastral dels habitatges i els metres lineals de la façana. Aquestes quantitats es podrien modificar a la baixa un cop les obres hagin estat licitades i adjudicades.

Arxivat a: Urbanisme
Carrer del Parc