Portada > Actualitat > Notícies > Alumnes de l’INS Guinovarda guanyen els premis Tracta’m de tu

Alumnes de l’INS Guinovarda guanyen els premis Tracta’m de tu

26/04/2021

Aquesta ha estat la tercera edició d’aquest projecte que vol sensibilitzar el jovent sobre la importància de prevenir els maltractaments a les persones grans

L’Ajuntament ha donat a conèixer els guanyadors dels premis Tracta’m de tu, uns guardons que formen part del projecte Tracta’m bé, del Pla Educatiu d’Entorn de Piera (PEEP), amb la voluntat de prevenir els maltractaments a les persones grans. És el tercer any que es donen aquests reconeixements que valoren els vídeos presentats al curs 2019-2020, ja que l’any passat, degut a la pandèmia, no es va poder obrir una nova convocatòria. L’organització va valorar que la relació intergeneracional era un dels aspectes que atorgava més força i sentit al projecte i, per aquest motiu, es va decidir esperar al curs vinent, quan s’espera que es pugui reprendre amb normalitat.

En aquesta tercera edició s’han presentat un total de 32 treballs, creats per alumnes de 3r i 4t d’ESO de l’INS Guinovarda i de l’escola Apiària. Els premiats han estat els següents alumnes:

Premi en la categoria de 3r d’ESO: Respecta per ser respectat de Nil Molinero, Èric Estrach, Pablo Velasco, Manuel González i Natán Palomares, de l’INS Guinovarda.

Premi en la categoria de 4t d’ESO: La tercera joventut d’Avril Vera, Noa Pampin, Denis Ruiz, Manel Bernard i Claudia Roselló, de l’INS Guinovarda.

L’organització i el jurat han agraït la col·laboració dels centres educatius, han felicitat l’alumnat pels treballs presentats i els han encoratjat a participar en la propera edició.

Podeu consultar la totalitat de premiats i finalistes del certamen en el document adjunt. 

Arxivat a: Educació
Premis Tracta'm de tu 2021
Premis Tracta'm de tu 2021
Premis Tracta'm de tu 2021
Premis Tracta'm de tu 2021

Arxius adjunts