Portada > Actualitat > Notícies > S’obre el termini de matriculació per a l’Aula Municipal de Música

S’obre el termini de matriculació per a l’Aula Municipal de Música

27/04/2021

Les persones que vulguin formar-se en el centre durant el curs 2021/2022 hauran de presentar la sol·licitud del 3 al 26 de maig

Les persones que vulguin ampliar o millorar la seva formació musical en l’Aula Municipal de Música Maria Escolà i Cases, hauran de matricular-se per al curs 2021/2022 del 3 al 26 de maig de 2021. El centre es defineix com una escola 2.0 que, a més de les classes presencial, ofereix també classes en línia de qualsevol instrument des de casa i amb un dispositiu mòbil. 

L’Aula compta amb un ampli ventall de propostes per a totes les edats: en la línia acadèmica s’ofereixen cursos d’aprenentatge musical per a infants a partir dels 6 anys; també s’imparteixen sessions individuals o col·lectives d’instrument que es poden cursar de manera reglada o lliure, segons l’etapa i l’edat de l’alumne. L’alumnat també té la possibilitat de participar en formacions i grups de petit, mitjà i gran format com conjunts instrumentals i combos, la marching band, la big band, el grup de gòspel o la Banda Orquestra de Piera (BOP). 

Més enllà d’aquestes activitats, l’Aula de Música ofereix altres programes de caire formatiu com l’activitat música en família per a infants de 0 a 3 anys, classes de sensibilització musical al centre o a les escoles de primària per a l’alumnat de P3 a P5, sessions de musicoteràpia o classes de música per a la gent gran, entre d’altres. 

Des del centre es convida tothom a provar qualsevol de les activitats sense compromís a partir de 19 euros per sessió. Per a més informació es pot trucar al 93 776 21 37 o enviar un correu electrònic a l’adreça (Necessites javascript per veure aquest correu-e).

Arxivat a: Educació
Aula Municipal de Música

Arxius adjunts