Portada > Actualitat > Notícies > S’obre la preinscripció per a la llar d’infants municipal

S’obre la preinscripció per a la llar d’infants municipal

04/05/2021

Les famílies que vulguin accedir a una plaça hauran de presentar la sol·licitud del 10 al 21 de maig i podran fer-ho íntegrament de forma telemàtica

El proper dilluns s’obrirà el termini de preinscripció escolar del curs 2021/2022 per a l’alumnat de 0 a 3 anys. La sol·licitud s’haurà de formalitzar, enguany, del 10 al 21 de maig. El tràmit es podrà realitzar íntegrament de forma telemàtica. Les famílies que necessitin presentar-ne la sol·licitud de manera presencial hauran de demanar cita prèvia trucant al telèfon 93 776 21 95 o enviant un correu electrònic a l’adreça (Necessites javascript per veure aquest correu-e).

El dia 1 de juny es publicarà la llista amb la puntuació provisional i les famílies tindran un període que anirà del 2 al 8 de juny per a presentar reclamacions. Del 9 a l’11 de juny es farà el sorteig del número de desempat i el 15 de juny es publicarà la llista definitiva. Les famílies amb plaça hauran de formalitzar la matrícula del 16 al 22 de juny.

Podeu consultar tota la informació necessària per a realitzar la preinscripció en el document adjunt.

Arxivat a: Educació
Llar d'infants municipal El Gall Mullat

Arxius adjunts