Portada > Actualitat > Notícies > Piera es solidaritza amb les persones que pateixen fibromiàlgia i fatiga crònica

Piera es solidaritza amb les persones que pateixen fibromiàlgia i fatiga crònica

12/05/2021

L’Ajuntament s’adhereix a la campanya #CatalunyadeBlau i il·lumina les rotondes de blau marí coincidint amb el dia mundial d’aquestes malalties

El dia 12 de maig es commemorava el Dia Mundial de la Fibromiàlgia i la Síndrome de Fatiga Crònica. Es tracta de malalties que s’inclouen dins les síndromes de sensibilització central, que afecten diferents sistemes del cos i provoquen, entre d’altres símptomes, una sensibilitat accentuada davant factors ambientals. En molts casos, els símptomes no són visibles però tenen un gran impacte en la vida de les persones que les pateixen.

L’Associació Catalana d'Afectades i Afectats de Fibromiàlgia (ACAF), de forma conjunta amb la Plataforma de Familiars FM-SFC-SQM, ha posat en marxa la campanya #CatalunyadeBlau. L’Ajuntament de Piera és un dels que s’ha adherit a aquesta campanya i durant el dia d’ahir va il·luminar les rotondes de color blau marí amb l’objectiu de mostrar el seu suport a les persones afectades per aquests síndromes de sensibilització central i, al mateix temps, donar visibilitat a aquestes malalties. 

Arxivat a: Salut
rotondes il·luminades en el Dia Mundial de la Fibromiàlgia
rotondes il·luminades en el Dia Mundial de la Fibromiàlgia
rotondes il·luminades en el Dia Mundial de la Fibromiàlgia