Portada > Actualitat > Notícies > El supermercat Lidl fa una donació per cobrir les necessitats de les famílies amb menys recursos

El supermercat Lidl fa una donació per cobrir les necessitats de les famílies amb menys recursos

11/06/2021

L’empresa ha cedit bolquers i tovalloletes al departament d'Atenció a les Persones, que ha decidit donar-los a la Parròquia de Piera per a la seva distribució

El supermercat Lidl ha fet una donació de bolquers i tovalloletes per tal que aquests es facin arribar a les famílies amb nadons que tenen dificultats per adquirir productes bàsics. Lidl s’afegeix així a altres empreses com Caprabo i Repsol que en els darrers mesos han fet donacions a l’Ajuntament per donar suport als veïns i les veïnes amb menys recursos. 

El departament d’Atenció a les Persones ha decidit donar aquests productes a la Parròquia de Piera per tal que sigui aquesta entitat la que ho distribueixi entre les famílies amb necessitats bàsiques. Des del consistori es vol agrair la tasca que es fa des de la Parròquia i molt especialment el treball de les persones voluntàries que de manera desinteressada destinen part del seu temps a ajudar a altres veïns i veïnes de la vila.   

Arxivat a: Solidaritat
Donació Lidl
Donació Lidl