Portada > Actualitat > Notícies > Piera serà un dels municipis que acollirà una marató de vacunació

Piera serà un dels municipis que acollirà una marató de vacunació

07/07/2021

Les persones majors de 40 anys que no s’hagin vacunat encara, podran fer-ho el proper 15 de juliol sense necessitat de demanar cita prèvia.

El proper 15 de juliol, el pavelló poliesportiu El Prat acollirà una marató de vacunació que atendrà a veïns i veïnes de Piera i dels Hostalets de Pierola. La iniciativa s’està duent a terme també en altres municipis de la Catalunya Central amb l’objectiu de recuperar totes aquelles persones majors de 40 anys que per problemes de desplaçament, de salut o perquè en el moment que els tocava no es van poder vacunar, ara puguin fer-ho. A Piera hi ha encara unes 2.000 persones sense vacunar.    

Per participar en la marató no caldrà reserva prèvia, però sí tenir en compte que està destinada a les persones de més de 40 anys. L’horari d’atenció serà de 9 a 20 hores. A partir de les 18 hores, si encara hi ha disponibilitat de vacunes, es podran vacunar les persones per sota d’aquesta edat.

Arxivat a: Salut
Campanya vacunació