Portada > Actualitat > Notícies > El camp de futbol, a punt per a la nova temporada

El camp de futbol, a punt per a la nova temporada

08/07/2021

Han finalitzat les obres de remodelació d’aquest equipament que han inclòs l’adequació del mur de contenció, la millora dels accessos i el canvi de la gespa artificial

Aquesta setmana s’han enllestit els treballs de remodelació del camp de futbol municipal. Les obres van començar a mitjans del mes de maig amb l’objectiu de millorar aquest equipament i deixar-lo a punt per a l’inici de la nova temporada. 

El projecte ha inclòs l’estabilització dels talussos existents i la neteja del canal de recollida d’aigües pluvials situat a la coberta de les grades, per a millorar-ne la impermeabilització; i el canvi de la gespa artificial, instal·lada l’any 2007, que es trobava ja al final de la seva vida útil. S’han aprofitat aquests treballs per a modificar el sistema de recollida de les aigües pluvials i substituir els vuit canons de reg existents. S’ha afegit també la millora dels accessos al camp i de les zones laterals, pavimentant l’entrada principal, i s'ha adequat el lateral sud del camp, on s’ha creat un parterre per a plantar-hi arbres. 

Aquesta era una de les principals inversions previstes per a aquest 2021 en el Pressupost municipal què, entre altres aspectes, vol prioritzar la millora dels serveis i equipaments de la vila de Piera.

Arxivat a: Esports
Camp de futbol municipal
Camp de futbol municipal
Camp de futbol municipal
Camp de futbol municipal
Camp de futbol municipal
Camp de futbol municipal
Camp de futbol municipal