Portada > Actualitat > Notícies > Piera es mulla per l’esclerosi múltiple

Piera es mulla per l’esclerosi múltiple

12/07/2021

La Piscina de Piera participarà el proper diumenge 18 de juliol en la campanya promoguda per la Fundació Esclerosi Múltiple

La Piscina de Piera s’adhereix a la campanya solidària “Mulla’t per l’esclerosi múltiple”. Aquesta proposta promoguda per la Fundació Esclerosi Múltiple, convida a tota la ciutadania a mullar-se i nedar metres a favor de la lluita contra aquesta malaltia. Tot i que a moltes piscines d’arreu de Catalunya la iniciativa es va celebrar diumenge 11 de juliol, a Piera aquesta jornada solidària es farà diumenge dia 18 de juliol amb l’objectiu de recollir fons per a la recerca i la investigació d’aquesta malaltia. 

Els diners que es recullin amb la venda d’entrades es destinaran a la Fundació Esclerosi Múltiple. Així mateix, s’instal·larà una paradeta de venda de material de bany que donarà els beneficis també a aquesta causa solidària. La ciutadania també pot col·laborar en la campanya adquirint productes del catàleg en línia.

Arxivat a: Solidaritat
Mulla't
Cartell informatiu - Mulla't