Portada > Actualitat > Notícies > Nou programa de Noves Oportunitats per al jovent de l’Anoia Sud

Nou programa de Noves Oportunitats per al jovent de l’Anoia Sud

20/09/2021

La iniciativa, destinada a nois i noies de 16 a 24 anys, els hi ofereix orientació, formació i acompanyament per a que puguin desenvolupar el seu projecte professional i personal

Es posa en marxa el programa de Noves Oportunitats de l’Anoia Sud, adreçat a joves de 16 a 24 anys que no treballen i han abandonat els estudis. L’objectiu és que recuperin les ganes d'aprendre i retornin al sistema educatiu o bé es formin i trobin una feina. Ofereix actuacions integrades d'orientació, formació, acompanyament i intermediació i es caracteritza per oferir al jovent itineraris més llargs, de fins a 2 anys, per a desenvolupar el seu projecte professional i personal. Els joves que hi participin rebran:

- Itineraris flexibles a mig i llarg termini adaptats als requeriments de cada jove

- Itineraris vinculats a l’entorn productiu, amb un ampli ventall d’opcions professionals i amb una orientació inicial que ajuda a conèixer les ocupacions abans de triar-les

- Itineraris que incorporen tant formació professionalitzadora com de competències bàsiques i transversals

- Acompanyament intensiu i proper al llarg de tot l’itinerari, fins i tot en els primers mesos d’inserció laboral o de retorn al sistema educatiu


El proper dia 27 de setembre a les 10.30 h hi haurà una sessió informativa a la biblioteca de Capellades per a tots aquells joves interessats. Per a més informació o confirmar assistència cal escriure un correu electrònic a l’adreça (Necessites javascript per veure aquest correu-e) o trucar al 93 522 00 40.

El projecte Noves Oportunitats neix des de l’Àrea d’Ocupació Juvenil del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) en col·laboració amb el Departament d’Educació.  En el nostre territori s’organitza a través de  la UTE AMPANS-Intermèdia amb el suport i col·laboració de l’Ajuntament de Capellades i la resta d’ajuntaments que conformen la Xarxa TET Anoia Sud, incloent l’Ajuntament de Piera.

 

Arxivat a: Educació
Noves Oportunitats
Noves Oportunitats - cartell informatiu