Portada > Actualitat > Notícies > Inscripcions obertes per a un curs de competències digitals per a persones desocupades

Inscripcions obertes per a un curs de competències digitals per a persones desocupades

08/10/2021

La formació, que s’iniciarà el dia 25 d’octubre, està destinada a persones en situació d'atur que tinguin de 45 a 60 anys, un dels col·lectius amb més dificultats per accedir a un lloc de treball

Des del departament d’Empresa i Ocupació de l’Ajuntament de Piera s’ofereix un curs de competències digitals per a persones que tinguin de 45 a 60 anys i que estiguin en situació de desocupació o inactivitat laboral. L’objectiu és millorar les oportunitats d’inserció laboral dels pierencs i les pierenques que, per la seva edat, poden tenir més dificultats per accedir al mercat de treball.

Amb aquesta formació, les persones participants podran aprendre a utilitzar eines digitals, encara que no en tinguin cap coneixement o en tinguin molt poc. El curs tindrà una durada de 50 hores i s’impartirà del 25 d’octubre a l’11 de novembre de 2021 al Centre de formació La Nau (carrer Copèrnic, 12). L’horari serà de 9.30 a 13.30 hores.

Per formalitzar la inscripció cal trucar al 93 776 00 76 o enviar un correu electrònic a l’adreça(Necessites javascript per veure aquest correu-e).

Arxivat a: Empresa i ocupació
Ordinador

Arxius adjunts