Portada > Actualitat > Notícies > Es presenta el projecte Treball, Talent i Tecnologia (TTT)

Es presenta el projecte Treball, Talent i Tecnologia (TTT)

08/11/2021

Piera és un dels 22 municipis de la comarca que promouen accions per millorar la competitivitat del talent agroalimentari de l’Anoia

El passat divendres, dia 5 de novembre, es va presentar oficialment el programa Treball, Talent i Tecnologia, una iniciativa coordinada pel Consell Comarcal que vol treballar en el desenvolupament d’accions que afavoreixin la transformació digital del sector agroalimentari de l’Anoia. S’hi ha adherit 22 municipis de l’Anoia, entre els quals hi ha Piera, que liderarà el projecte. Entre els objectius previstos hi ha donar un impuls al relleu generacional del sector, per tal que aquest es pugui adaptar a les noves tecnologies existents, i fomentar un consum sostenible de km 0. 

El projecte s’iniciarà amb una diagnosi de la situació actual i l’elaboració i el desenvolupament d’un pla d’accions a dur a terme entre les quals podria haver-hi l’acompanyament i suport al teixit empresarial per a modernitzar i consolidar els seus projectes empresarials; el disseny d’un pla de formació per al jovent, persones desocupades o emprenedores; la creació d’una borsa de treball específica del sector;  trobades d’empreses que permetin generar noves oportunitat laborals; o la creació d’eines que ajudin a activar l’ocupabilitat del sector agroalimentari de l’Anoia.

Arxivat a: Empresa i ocupació
Projecte TTT sector agroalimentari Anoia
Projecte TTT sector agroalimentari Anoia
Projecte TTT sector agroalimentari Anoia
Projecte TTT sector agroalimentari Anoia