Portada > Actualitat > Notícies > S’obre el període d’inscripcions per acompanyar els Reis d’Orient

S’obre el període d’inscripcions per acompanyar els Reis d’Orient

18/11/2021

Aquest any es recupera la celebració de la Cavalcada i es busquen persones voluntàries que col·laborin com a patges al llarg del recorregut

La comissió organitzadora anima els pierencs i les pierenques a participar en la Cavalcada de Reis. Aquest any s’està treballant per intentar que Ses Majestats tornin a recórrer els carrers de la vila en el format habitual, sempre que les mesures establertes pel Procicat ho permetin. Es preveu que la cavalcada s’iniciï a les 18.30 hores, amb la baixada de les carrosses dels reis, el patge Faruk i l’estrella pels carrers principals de la vila.

Melcior, Gaspar i Baltasar necessitaran un cop de mà per a portar somriures i il·lusions als nens i les nenes i han demanat a la comissió organitzadora que busqui patges que els acompanyin. Els únics requisits són ser major d’edat i tenir el certificat Covid. La Comissió fa una crida a tothom qui hi vulgui participar com a patges o patgesses. Es poden inscriure emplenant el formulari que trobaran al web www.reisdepiera.cat.

Els encàrrecs de paqueteria caldrà fer-los el dia 4 de gener, a partir de les 19 hores, a la Nau de Cal Sanahuja.

Es demana al públic assistent que faci ús de la mascareta i que intenti mantenir les distàncies perquè la cavalcada sigui segura.

Arxivat a: Festes
Nadal